Make your own free website on Tripod.com

Penawar Kanser - Vitamin B-17

Kenyataan Doktor

Home
Info Kanser
Vitamin B-17
Founder Vitamin B-17
Testimonial
Kenyataan Doktor
Hospital & Klinik
Hubungi Kami!
Order Vitamin B-17
Keahlian
Apakah Pandangan Pakar dan Saintis mengenai Vitamin B-17?

Menurut Dr Philip E . Binzel , Pakar Kanser , Ohio , Usa : B 17 bahan alam semulajadi yang terdapat di dalam pemakanan nitrilosides ini boleh memusnahkan sel-sel kanser serta menyuburkan sel-sel bukan kanser.

Dr . Micheal Tait , Fountain of Life Clinic , Gold Coast , Australia :  Kanser adalah penyakit metabolic .. terdapat bukti kukuh bahawa pengurangan vitamin B-17 daripada makanan harian kita adalah penyebab utama seseorang mendapat kanser.

Dr Dean Burk, Pakar Kanser dari Jerman yang mengkaji secara terperinci : Dibawah mikroskop kami masukkan B17 keatas sel kanser , kami melihat bahawa sel-sel kanser itu mati dengan cepat sekali.

Dr Kanematsu Suguira , Penyelidik Kanser terkenal didunia : B17 adalah ejen anti barah paling berkesan yang pernah diujinya.

Dr Ernest Kreb Jr , pakar biochemist Pengasas Vitamin B15 dan B17 :  B17 adalah harapan utama dan terakhir didalam terapi kanser.

Dr Hans Nieper , Pakar Kanser dari Jerman Barat. Setelah melebihi 20 tahun bekerja sebagai pakar , saya mendapati vitamin B17 jauh lebih baik mahupun pencegahan. Saya berpendapat bahawa tiada lain melainkan Vitamin B17 yang dapat mengawal semua jenis kanser.